Ölandsklubbens tisdagsträffar hösten 2019

Start 18.00 Nalen Restaurang, Regeringsgatan 74

Tisdag 15 oktober kommer en riktig veteran i Ölandskretsar och orerar för er. Sven-Göthe Lidheim – Årets Ölänning 1998. Ordförande i Sällskapet Ölänningar, berättar om sällskapet samt arbetet kring genomförandet av Årets Ölandsby 2019.

Tisdag 29 oktober kliver tusenkonstnären Dag Zetterholm in genom dörrarna till Nalen Restaurang och underhåller er med ett kåseri på temat: ”Humor och hälsa i ord och ton”.

Tisdag 10 december Ölandsklubbens eldsjälar Ken och Martin berättar om föreningens arbete med förvaltning och framtid i fokus. Som seden bjuder med säsongsavslutning ställer vi en riktig klassiker på menyn och serverar genuin Öländsk Lufsa. Denna kväll vill ni inte missa.

Nalen Restaurang har under sommaren 2019 renoverat köket och baren och i vårt förfinande koncept erbjuds valfri 3-rätters från menyn för 450 SEK. Självfallet går det utmärkt att bara ta en eller två rätter om man så önskar. Kackelbryggeriets ÖPA finns självfallet till försäljning och kanske kommer ytterligare någon produkt med Öländskt tema dyka upp under hösten…

Ni anmäler som alltid er närvaro på föreläsningen genom att boka era bord själva genom någon av våra bokningskanaler, ange ÖLANDSKLUBBEN när ni bokar, så vet vi att ni ska sitta i samma del av restaurangen.

Nalen.com/restaurang
08-505 292 01
restaurang@nalen.com

Väl mött kära Ölandsvänner…

/Jens Pörkenäs & Rolf Attoff

Nalen Restaurang, ingång hörnet Regeringsgatan / David Bagares gata
Nalen.com / 08-505 292 01 / restaurang@nalen.com

Det här inlägget postades i Tisdagsträffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *